Agentia de Publicitate Craiova | Camera Media Craiova

Loading…
AGRO OLTENIA | Targ de Agricultura si Industrie Alimentara | Editia II 5 - 7 Octombrie 2018 | Agentie de publicitate Camera Media Craiova

AGRO OLTENIA | Targ de Agricultura si Industrie Alimentara | Editia II 5 – 7 Octombrie 2018 | Agentie de publicitate Camera Media Craiova

Pachet Foto Video Nunta | Fotograf Nunta Craiova | Radu Constantinescu Photographer | Fotografie Nunta Craiova | Fotograf Evenimente Craiova | Nunta Craiova, Oltenia, Bals, Slatina, Caracal, Targu Jiu
Pachet Foto Video Nunta | Fotograf Nunta Craiova | Radu Constantinescu Photographer | Fotografie Nunta Craiova | Fotograf Evenimente Craiova | Nunta Craiova, Oltenia, Bals, Slatina, Caracal, Targu Jiu

 

Targul AGRO OLTENIA doreste sa fie un important loc de intalnire pentru fermieri, specialisti, manageri si autoritati din domeniul agriculturii si industriei alimentare. Acest eveniment va oferi expozantilor o oportunitate unica de a-si pune in valoare produsele, tehnologiile si proiectele de dezvoltare.
Targul se adreseaza atat marilor producatori agricoli cat si microfermelor, gospodariilor taranesti active, producatorilor de produse alimentare traditionale si taranesti, entitatilor non-agricole din mediul rural, precum si agricultorilor pasionati.

O oferta diversificata pentru vizitatori la AGRO OLTENIA 2018

In cadrul evenimentului vor fi expuse: tehnologii, masini si utilaje agricole, sisteme de crestere si furaje pentru animale, medicamente si instrumentar de uz veterinar, echipamente pentru industria alimentara, produse agroalimentare, ambalaje, servicii de consultanta, reviste, carti si cataloage de specialitate.
MABO Utilaje o sa fie si anul acesta prezenti la Targul AGRO OLTENIA, acestia urmand sa pregateasca un stand extraordinar unde clientii targului pot afla toate noutatile in materie de tractoare, atasamente agricole, remorci, buldoexcavatoare si atasamente pentru institutiile publice.

Agrin Natura Utilaje, vine in intampinarea agricultorilor cu o gama larga de utilaje agricole si tractoare. Este dealer autorizat al marcilor: Maschio Gaspardo, G?ttler, T?mosan, Caffini, Forigo, Mecanica Ceahlaul, Aguirre, Steyr, Optigep.

Biotrend Plus prezinta produse inovatoare pentru industriei laptelui. Biotrend Plus este reprezentantul exclusiv al companiei Hygiena International pe teritorul Romaniei, pentru toate segmentele industriei alimentare si non-alimentare. Cel mai recent produs al lor este una dintre noutatile prezente la targ, – Biofinder- solutie inovatoare pentru detectarea biofilmelor si suprafetelor contaminate.

Semplus, o companie tanara si dinamica comercializeaza online peste 5500 produse. Si-au propus sa ducem in gospodariile oltenilor seminte pentru agricultura de calitate, o gama variata care sa corespunda necesitatilor atat gospodarilor care produc pentru consum propriu cat si celor care produc legume pentru comercilalizare sau industralizare.

Florian LTD Bulgaria – Producator de seminte de legume si flori, cu renume, aduce la Agro Oltenia cele mai cunoscute soiuri: Rosu de Gradina (tip Gigant), Fasole Pitica, Rosii CHERRY GALBENE, Porumb Decorativ Multicolor si multe altele.

Draper Romania Stefanclayt, promoveaza pe piata romaneasca scule de mana si echipamente pentru service-uri auto, produse in Marea Britanie.
Triton vine la Agro Oltenia cu o gama variata de scule pentru gradinarit si agricultura. Timp de trei zile, la standul Triton vei regasi: motosape, motocultoare, motocoase, motopompe, pulverizatoare, betoniere, aparate de sudura, dar si numeroase accesorii pentru gradinarit.

MECA-RUL, in calitate de dealer de piese originale si piese de schimb pentru toate marcile, va pun la dispozitie o gama larga de produse si servicii de top, inclusiv pentru utilaje agricole, de constructii, accesorii si articole pentru gradinarit.

CSGauto, Kalorina Bio, Iridex Group, Cantar Prod, Lumbreco, Oscar Downstream, Pro Land Oil, Real Deal, Agro Auto Distribution, Magnum, Unelte destepte, Ingrasaminte Panetone, TehnoWorld, Mec DIESEL, Tehno World, si multi alti expozanti vor veni cu oferte promotionale pe toata perioada targului, premii, tombole si vouchere de reduceri.

Pe langa firmele de pe piata din Romania vor expune la targ si firme de profil din strainatate: Bulgaria, Serbia, Irlanda, Ungaria , Turcia.
Puncte de interes pentru participanti

 

Agro Oltenia te premiaza! In cadrul evenimentului, va avea loc “TOMBOLA FERMIERULUI” toti cei care ajung la targ in perioada  5-7 octombrie 2018 pot castiga premii oferite de organizator si firmele expozante.

O oaie de rasa, oferita de Asociatia Crescatorilor de Ovine Si Caprine Segarcea

* Premiul special un week-end de relaxare la Forest Retreat and Spa;
* Un sejur la munte pentru 2 persoane- oferit de SC Stefanescu & Ion;
* Abonamente gratuite oferite de Revista Ferma.
* AGRIN-NATURA UTILAJE ofera zilnic un voucher de 10% discount.
* In cadrul standului Dolce Dormire Saltele Paturi Somiere, beneficiezi de 30% reducere la toata gama de produse.
* Panetone SRL ofera patru (4) bidoane de 5 litri ingrasamant foliar Bionat Plus.
* Un schimb de ulei de motor sau transmisie, conform specificatiilor producatorului utilajului, oferit de Mec Diesel
* Triton- Scule beton ofera electrocasnice Bosch : un cantar de persoane, un mixer si un aspirator de masa.
* MABO Utilaje o sa ofere tuturor clientilor pe perioada targului BONUSURI GARANTATE SUBSTANTIALE la orice achizitie;
* Curatenie Oltenia produse profesionale de curatenie mocheta si parchet in cal de 500 lei
* La standul PORTWEST puteti castiga un echipament de protectie;
* BASIBRA ofera scule profesionale in valoare de 500 lei;

De la AGRO OLTENIA nu vor lipsi nici produsele traditionale bio, dulceturi 100% naturale dupa retete vechi romanesti (Rose Story), produse 100% din carne de vita Angus fara conservanti (BEEFCARM), sucuri naturale ( Casa Ethos), miere de Romanati ( Bee Mag), produse din lavanda ecologica ( Cosul cu Lavanda) si dulciuri de casa traditionale.
Pe durata targului vor fi organizate conferinte si seminarii, prezentari si demonstratii dedicate in special vizitatorilor specialisti;
Atmosfera de voie buna va fi intretinuta de interpreti si ansambluri folclorice celebre din toata regiunea Olteniei.

Se estimeaza un numar de 8000 de vizitatori care pe langa AGRO OLTENIA vor avea posibilitatea sa viziteze si TARGUL DE COMERT AL OLTENIEI EDITIA III, ce se va desfasura in acelasi timp in pavilionul central din Centrul Multifunctional. Printre expozanti vor fi: PRO NSD GROUP, GIP, BASICRA PROD SERV, CAD WORKS INTERNATIONAL NEFATEC, PPD DISTRIBUTORS ROMANIA, TODOME FERRO, BILKA, DOLCE DORMIRE, CRIS OPTIC, STEFANESCU& ION, BT MIC, COVORUL OLTENESC.
Evenimentul va fi puternic mediatizat atat in presa locala cat si in cea centrala. Vor exista panotaje stradale ce vor anunta evenimentul in toate judetele Olteniei.
Un numar de patru radiouri vor difuza spoturi publicitare si vor avea emisiuni dedicate evenimentului.
Reviste de specialitate vor fi prezente la targ unde vor organiza sesiuni si conferinte pe teme specifice evenimentului.
Nu in ultimul rand evenimentul va fi prezentat pe posturile de televiziune si in mediul online.

Organizarea Expozitiei AGRO OLTENIA va avea loc cu sprijinul :
ENGIE – SPONSOR PRINCIPAL
PPD ROMANIA- PARTENER PRINCIPAL
REVISTA FERMA- PARTENER MEDIA PRINCIPAL
AGRO TV- PARTENER MEDIA
LUMEA SATULUI- PARTENER MEDIA

Perioada de desfasurare :
5-7 OCTOMBRIE 2018
INTRAREA LIBERA

Program Targ :
Vineri: 10.00 – 18.00
Sambata: 10.00 – 18.00
Duminica: 10.00 – 16.00
Locatie : Centrul Multifunctional Craiova, str. Targului nr 26.
Web: http://www.agrooltenia.ro
Email: office@agrooltenia.ro

Tel: 0723183909
Gaseste-ne pe Facebook Agro Oltenia

 

Targul AGRO OLTENIA este promovat de catre  Agentia de Publicitate Camera Media Craiova

Leave a Reply