Agentia de Publicitate Craiova | Camera Media Craiova

Loading…

Ambasador Center Craiova | Restaurant Nunta, Botez, Corporate, Evenimente Craiova |Agentie de Publicitate Camera Media Craiova

Restaurantul Ambasador  Center Craiova – Construit in frumosul si elegantul stil baroc Restaurantul Ambasador Center va pune la dispozitie trei saloane de lux realizat intr-un complex nou, destinate evenimentelor din viata dumneavoastra.  Spatiul este proiectat astfel incat sa poata gazdui  in limita a trei sali avand o capacitate de 200, 220  si  400 de locuri evenimentele majore din viata ta, fie nunta , botez, evenimente corporate sau petreceri private. Pentru evenimentele organizate duminica,  Restaurantul Ambasador Center va intampina cu pachete promotionale; laboratoare foto, servicii video, echipamente profesionale de sunet si lumini, formatii de muzica si MC, saloane de infrumusetare, creatori sau distribuitori rochii de mireasa, agentii de turism, cat si agentii full-service de organizare de evenimente.

Complexul Ambasador Center din Craiova a fost inaugurat in luna Iulie 2012 si dispune de ring dans de cca. 150 mp, climatizare profesionala, receptie, bar, parcare si grup sanitar propriu.

ARTA NOASTRA CULINARA

Mancarea, alimentele, locul in care oamenii aleg sa manance definesc un mod de viata, o categorie sociala, un standard si un reper in auto-definire.

Ne mandrim si facem din arta noastra culinara, meniurile adaptate in functie de tipul evenimentului si ofertele speciale pe care le propunem de fiecare data partenerilor nostri, un standard si un reper in misiunea noastra: de a crea evenimente memorabile  pentru clienti fericiti.

Meniurile sunt bogate si variate, pregatite de Maestrul in Arta Culinara Petrisor Tanase!!!

Te anuntam ca avem date libere anul 2016.
Pentru evenimentele organizate DUMINICA, Restaurantul Ambasador Center Craiova va intampina cu Pachete Promotionale si OFERTE ATRACTIVE !!!
Restaurant Ambasador Craiova | Nunta ta de vis a devenit realitate !

Date de Contact :

ADRESA: Str. Pelendava nr.22A (fosta rocada Brestei-Severinului)


TELEFOANE: : 0744 646 165 ; 0766 549 346


E-MAIL: office@restaurantambasadorcraiova.ro


WEB: www.restaurantambasadorcraiova.ro

Facebook : Ambasador Center


Pentru a viziona saloanele Ambasador, va rugam sa ne contactati in prealabil.

 

Restaurantul Ambasador Center Craiova este promovat de catre Agentia de Publicitate Camera Media Craiova

Photo by : www.LaurentiuNica.ro

 

 

 

Leave a Reply