Agentia de Publicitate Craiova | Camera Media Craiova

Loading…

Despre noi


Cine suntem Noi?

Suntem o  echipa  tanara, creativa,  flexibila,  pasionata de domeniul advertisingului.  Activam in marketing si publicitate din anul 2013. Consideram ca  pasiunea noastra pentru acest domeniu se reflecta in realtiile interumane stabilite cu colectivul Camera Media si cu clientii nostri.

Nu suntem doar o agentie  de publicitate. Strategiile de marketing pe care le dezvoltam si implementam sunt stabilite pe doua segmente:

  1. Elementul de planning (Corporate Identity, Strategii de Branding, Promotii, Marketing Colateral, Relatii Publice, Internet Media, Marketing pentru Evenimente) care are rolul sa duca graficul vanzarilor in directia dorita.
  2. Comunicarea  elementului de planning  trebuie implementat  pe orice suport media:  indoor, outdoor, print si promo.

Suntem o agentie de publicitate full service ce isi desfasoara activitatea in Craiova – Romania  . Ne mandrim cand spunem ca am reusit sa crestem portofoliul de clienti intr-o perioada relativ scurta. . Am crescut datorita  respectului fata de clienti si a aspiratiei  noastre de a satisfice  la un nivel superior si cu profesionalism cerintele . Ne bucura faptul ca reusim sa stabilim o relatie bazata pe  incredere cu clientii nostri. Noi, Camera Media,  suntem mereu disponibili, venim cu solutii si idei inovative in ajutorul business-ului dumneavoastra.

….idei si imaginatie pentru un oras mare... pentru afaceri care crezi ca vor ajunge departe! Hai sa le crestem impreuna! Camera Media este agentia de publicitate care iti sta la dispozitie atat pentru idei cat si pentru materiale promotionale, se adreseaza atat companiilor mici cat si celor mari …….
CameraMedia