Agentia de Publicitate Craiova | Camera Media Craiova

Loading…
Foto Marturii Craiova | Marturii personalizate Craiova | Marturii Nunta Craiova | Marturii Botez Craiova | Fotografii la minut Craiova | Fotografii la minut Oltenia | Publicitate Craiova

Foto Marturii Nunta, Botez, Aniversari, Evenimente, by Agentia de Publicitate Camera Media Craiova

Foto marturiile oferite de catre Agentia de Publicitate Camera Media Craiova, sunt un cadou perfect pentru invitatii, familia, prietenii sau clientii dumneavoastra.Foto marturiile  pot fi oferite ca marturii de nunta, de botez sau cadou invitatilor la aniversari.Sunt perfecte pentru evenimente si petreceri corporate, fiind un excelent material promotional si un cadou pe care puteti sa il oferiti participantilor sau invitatilor la evenimente. Foto marturiile pentru nunta sau botez,  sunt realizate in seara nuntii si pot reprezenta o imagine preluata cu fiecare dintre invitati la primirea lor sau poate fi o fotografie cu mirii din timpul sedintei foto, reprezentand in acelasi timp o amintire certa peste ani a participarii respectivilor invitati la eveniment. Agentia de Publicitate Camera Media Craiova ofera viitorilor miri acest tip de servicii, dispunand de aparatura necesara prelucrarii si procesarii fotografiilor pana la plecarea invitatilor de la eveniment. Personalizarea foto marturiilor cu grafica, text, logo, etc. este GRATUITA si este realizata de Departamentul Grafica al companiei noastre.  Aceasta este produsa in functie de eveniment si preferintele dumneavoastra.

IMPORTANT !
Transportul aparaturii necesare catre locatia evenimentului dumneavoastra este GRATIS pe raza Municipiului Craiova. Se va percepe cost suplimentar pentru transport in afara Craiovei si eventual cazare. Ne deplasam oriunde in Romania!

Investim mereu in cea mai noua aparatura si cele mai scumpe materii prime, astfel incat GARANTAM o durata de viata extrem de mare a Foto marturiilor De fiecare data cand le vor vedea, invitatii dumneavoastra isi vor aduce aminte cu placere de evenimentul la care au participat.

Oferta noastra de pret! 

Veti avea cele mai moderne FOTO MARTURII ! Ultima moda la un eveniment care se respecta !
O echipa de profesionisti care va surprinde cele mai frumoase imagini de la evenimentele dumneavoastra !
O amintire de neuitat pe care o sa o puteti expune oriunde va doriti, cu o durata de viata extrem de mare !
Garantam calitatea imaginilor!  Folosim aparatura de ultima generatie.

Calitate hartie fotografica : Canon

Timp estimativ pentru imprimare foto marturie : 35 sec./buc

Dimensiune Foto marturie : 10/15 cm

Comanda minima : 60 Buc.

Pretul pentru foto marturie  ( peste 60 de buc) : 6 Ron/Buc

Pretul pentru foto marturie  ( sub 60 de buc) : 7 Ron/Buc

 

La final va oferim un CD cu toate fotografiile realizate de fotograful echipei noastre.

Contact : 0762.685.256 

Agentia de Publicitate Camera Media Craiova

 

Leave a Reply