Agentia de Publicitate Craiova | Camera Media Craiova

Loading…

Luna Tango Concert | Craiova 2016

Filarmonica Oltenia din Craiova va gazdui in data de 15 mai spectacolul „Luna Tango Concert”, spectacol de muzica live si teatru –tango
La cererea publicului, Asociatia pentru Cultura si Tango revine la Craiova cu un nou spectacol de muzica-live-tango-teatru, dupa succesul de anul trecut de pe 9 septembrie de la Opera Romana din Craiova.
Mariano Castro, Cvartetul Passione si Trupa de dansatori de tango „Luna Tango Concert”, vor prezenta publicului craiovean in data de 15 mai spectacolul de teatru—tango, pe muzica live, „Luna Tango Concert”.
Mariano Castro este pianist, chitarist si compozitor. Impreuna cu grupul Narcotango a fost nominalizat de doua ori la Premiile Grammy Latino pentru cel mai bun album de tango – in 2009 si 2010 – si a realizat turnee in SUA, Canada, Europa si America Latina. Acesta este conducatorul orchestrei si aranjorul partiturilor muzicale „Luna Tango Concert”.
Spectacolul “Luna Tango Concert” este bazat pe o poveste de tango, inspirata din serile de tango argentinian si adusa in fata publicului intr-o forma inovativa de catreregizorul si coregraful spectacolului Vanda Stefanescu. „Luna Tango Concert” este un spectacol despre diferitele fete ale tango-ului Argentinian, o poveste de tango personala care se transforma continuu pe acorduri de pian, vioara, viola si violoncel.
“Luna Tango Concert” aduce impreuna dansatori si muzicieni, care dau nastere unui spectacol extraordinar de teatru-tango care isi propune sa aduca arta tango-ului argentinian mai aproape de publicul din Romania.
Pe acordurile muzicii din “Luna Tango Concert” vor dansa:
•    6 dansatori de tango Argentinian
o    Lucian Stan – Semifinalist la Campionatul European de Tango, Todi, Italia, Tango Salon – 2014, participant la Campinatul Mondial de Tango Excenario din Buenos Aires, 2015;
o    Raluca Aldea – Semifinalista la Campionatul European de Tango din Roma-tango de scena – 2012, finalista la concursul Romania Danseaza, Antena 1  – 2013;
o    Anca Ionescu, Traian Ionescu: cuplu de dansatori de tango Argentinian de peste 5 ani, fondatori ai Asociatiei pentru Cultura si Tango;
o    Laurentiu Lungianu si Maria Popa -cu o experienta vasta ca si dansatori si profesori de tango Argentinian, au participat la nenumarate spectacole si au realizat nenumarate demonstratii de tango.
•    1 dansator de tango contemporan: Levente Szasz –artist la Teatrul National de Opereta si Musical “Ion Dacian” din Bucuresti.
Spectacolul „Luna Tango Concert” este organizat de Asociatia pentru Cultura si Tango in parteneriat cu Primaria Municipiului Craiova si Filarmonica Oltenia din Craiova, sprijinit de Academia Nationala de Tango din Austria, Ambasada Argentinei la Bucuresti, Institutul Cervantes din Bucuresti si Casa de Cultura a Studentilor din Craiova.
Partenerii media ai evenimentului sunt: RFI Romania, TVR Craiova, Gazeta de Sud, Alege TV, Radio Sud, craiova.ro.
Evenimentul va fi posibil cu ajutorul sponsorilor: Dorcas, Il Capo Tour, Pro Sign, Salsa Dynamyk, Rareea, Restaurant Viena si Ramada Plaza Craiova.

Biletele sunt disponibile la casieria Filarmonicii Oltenia din Craiova.
Pentru detalii:
Ramona Cristina Ghita, coordonator A.C.T. Craiova, ramona@tangoact.ro , 0743027236
Anca Ionescu, Presedinte A.C.T., anca@tangoact.ro, 0742 356 884

Fotografie: Poster promovare spectacol “Luna Tango Concert”
Link-uri utile (spoturi prezentare spectacol):
http://luna.tangoact.ro/Leave a Reply