Agentia de Publicitate Craiova | Camera Media Craiova

Loading…

Luna Tango Concert | Filarmonica Oltenia Craiova | 15 mai 2016 | Agentie de Publicitate Camera Media Craiova

Footer Promovare Online

 

 

Spectacol de teatru-tango si muzica live pe scena Filarmonicii Oltenia din Craiova

Muzica, dansul contemporan, tango-ul argentinian si teatrul se intalnesc pe 15 mai, la ora 19:00 la Filarmonica Oltenia din Craiova, in spectacolul Luna Tango Concert. Bilete disponibile la casieria Filarmonicii Oltenia pana pe 13 mai, ora 21:00.
Fenomenul Tango Argentinain a intrat in Romania acum mai bine de zece ani si cucereste continuu inimile romanilor. Sute de dansatori din toata tara se intalnesc la serile de tango argentinian (milonga) pentru a trai povestile, uneori expansive, alteori nostalgice, ale tangoului.
Prima scoala de tango argentinian din Craiova a fost deschisa de curand, la inceputul lui 2016, de Anca si Traian Ionescu, tineri dansatori cu renume, artisti in Luna Tango Concert. In prezent in Craiova, prin Asociatia pentru Cultura si Tango se sustin cursuri gratuite de tango pentru tinerii din Craiova la Casa de Cultura a Studentilor.
Nascut in suburbiile sarace din Buenos Aires, capitala Argentinei si ajuns, prin schimb cultural, in cele mai elegante saloane din Paris, tangoul este un dans pentru oricine, aducand laolalta tineri si varstnici, barbati si femei de toate culturile, care au ceva sa-si spuna. Astfel, melodiile de tango aduna, in spiritul lor, povestile tuturor celor care l-au privit sau dansat.
Luna Tango Concert este o poveste despre tangoul traditional si tangoul modern, despre traditie si emancipare, despre ieri si astazi, despre initiati si incepatori, in care oricine se poate descoperi. Cvartetul Passione, un grup de talentate muziciene romance, vor canta alaturi de Mariano Castro, pianist si compozitor argentinian, faimos membru al formatiei de tango nuevo Narcotango, pentru dansatorii de tango argentinian si dans contemporan.
Spectacolul „Luna Tango Concert” este organizat de Asociatia pentru Cultura si Tango in parteneriat cu Primaria Municipiului Craiova si Filarmonica Oltenia din Craiova, sprijinit de Academia Nationala de Tango din Austria, Ambasada Argentinei la Bucuresti, Institutul Cervantes din Bucuresti si Casa de Cultura a Studentilor din Craiova.
Craiovenii sunt invitati sa descopere aceasta lume fascinanta, pe 15 mai, ora 19:00 la Filarmonica Oltenia din Craiova. Biletele sunt disponibile la casieria Filarmonicii Oltenia.

Agentia de Publicitate Camera Media Craiova este Partener Media pentru Spectacolul Luna Tango .

Leave a Reply