Agentia de Publicitate Craiova | Camera Media Craiova

Loading…

„Luna Tango”, spectacol de teatru –tango si muzica live. by Agentia de Publicitate Camera Media Craiova

Opera romana din Craiova va gazdui in data de 09 septembrie spectacolul „Luna Tango”, spectacol de teatru –tango si muzica live

Mariano Castro, Jezebel, Cvartetul Passione si Trupa de dansatori de tango „Luna Tango”, vor prezenta publicului craiovean in data de 09 septembrie spectacolul de teatru—tango, pe muzica live, „Luna Tango”.

Spectacolul “Luna Tango” este bazat pe o poveste de tango, inspirata din serile de tango argentinian si adusa in fata publicului intr-o forma inovativa de catre echipa artistica formata din Carlos Luissi Maturano, Andrei Baican si Szasz Levente (coregrafi), Erwin Simsensohn (consultant artistic) si Oana Danzer (scenograf).

„Luna Tango” este un spectacol despre parcursul initiatic al dansatorului de tango, un parcurs in care se poate regasi oricine, pentru ca… “Luna Tango este povestea ta!”

“Luna Tango” aduce impreuna dansatori, actori si muzicieni, care dau nastere unui spectacol inedit de teatru-tango. Prestatia dansatorilor va fi acompaniata de muzica live interpretata de muzicianul Mariano Castro, cvartetul Passione si frumoasa voce a lui Jezebel. Trupa de tango „Luna Tango”, este compusa din dansatori de tango si dansatori de dans contemporan, printre dansatorii de tango prezenti pe scena numaradu-se  Csongor Kicsi si Laura Iaru, Campioni Europeni de Tango Salon 2015, Lucian Stan si Raluca Aldea, semifinalisti europeni tango de pista & escenario 2014 & 2013.

Spectacolul Luna Tango este organizat de Asociatia pentru Cultura si Tango in parteneriat cu Academia Nationala de Tango din Austria si pianistul Narcotango – Mariano Castro, sprijinit de Ambasada Argentinei la Bucuresti si Institutul Cervantes din Bucuresti.

Spectacolul Luna Tango face parte din proiectul Cultura Tango produs de Asociatia pentru Cultura si Tango si beneficiaza de co-finantare din partea Mininsterului Culturii, prin Administratia Fondului Cultural National (AFCN).

Biletele sunt disponibile pe www.bilete.ro, in magazinele Inmedio, in oficiile Postei Romane, in magazinele Germanos si pe site-ul www.myticket.ro.

Pentru detalii:

Maria Epure, PR si Comunicare, maria@tangoact.ro, 0734 722 050

Anca Ionescu, Presedinte A.C.T., anca@tangoact.ro, 0742 356 884

Asociatia pentru cultura si tango (A.C.T)

Str. Pictor Tattarescu nr.6, bl. P2, ap.17, et.4, sector 3,

Bucuresti, Romania, Cod postal: 030414

www.tangoact.ro

www.lunatango.ro

Noi, Agentia de Publicitate Camera Media, promovam Craiova!

 

Leave a Reply