Agentia de Publicitate Craiova | Camera Media Craiova

Loading…

Summer Breeze 2018 | Agentie de publicitate Camera Media Craiova

Oferta Publicitate Craiova Agentie de publicitate Camera Media Craiova
Oferta Publicitate Craiova
Agentie de publicitate Camera Media Craiova

 

 

La a patra editie, Summer Breeze 2018 isi propune sa fie „ More than just a party ”.

CIA  ROA  Metafore  LuKa  MashUp Band  Andrey YC sunt cei care vor urca pe scena si vor intretine atmosfera, la cea mai traznita petrecere in aer liber. Daca in alti ani participantii veneau cu proviziile lor de acasa, de data aceasta vor avea la dispozitie Shot Bar, Cocktail Bar, Food Area si Huge Outdoor Dance Floor, plus un spatiu unde acestia isi vor putea parca masinile.

Biletele pot fi achizitionate si online de AICI, asa ca grabeste-te si cumpara bilete pentru tine si prietenii tai. Pretul unui bilet este de 25 de lei. Incepand cu luna iulie, pretul unui bilet va fi 35 de lei. Pentru cei care nu au sansa sa cumpere din timp, vor putea cumpara bilete si de la intrare, la pretul de 45 de lei.

In jur de 1000 de persoane vor pasi si vor face istorie la Izvor, comuna Simnicul de Sus, hai si tu pentru o experienta de neuitat. Summer Breeze da startul petrecerii pe 13 iulie, ora 19:00, cu mentiunea ca persoanele cu varsta sub 18 ani au acces interzis.

Toate detaliile si noutatile legate de eveniment le gasesti aici . Responsabili pentru Summer Breeze Fest sunt cei de la Asociatia Tinerii 3D in parteneriat cu Grand Studio Events si Primaria Simnicul de Sus.

Summer Breeze 2018 este promovat de catre Agentia de Publicitate Camera Media Craiova

Leave a Reply