Agentia de Publicitate Craiova | Camera Media Craiova

Loading…

Targul de Comert al Olteniei se deschide la Craiova in perioada 21-23 octombrie | Cel mai mare targ regional dedicat bunurilor de larg consum si serviciilor | Agentie de publicitate Craiova Camera Media Craiova

Cel mai mare eveniment expozitional din Oltenia dedicat bunurilor de larg consum si serviciilor aflat la prima editie, se va desfasura pe parcursul a trei zile in perioada 21-23 octombrie 2016 in incinta Centrului Multifunctional Craiova.

Vor fi prezenti expozanti  ce activeaza in domeniile: industie, agricultura, alimentatie, constructii si amenajari, comert cu articole de imbracaminte, incaltaminte si articole pentru copii, servicii , industrie auto si asigurari.

Aceasta paleta larga de domenii ce vor fi reprezentate de companii din regiunea Olteniei vor aduce un numar mare  de vizitatori pe perioada celor 3 zile de desfasurare a acestui eveniment, ne asigura organizatorul targului, firma PS MULTISERVICES SRL.

Astfel, printre expozanti vor exista dezvoltatori imobiliari care isi vor expune proiectele si vor avea oferte speciale de vanzare  pentru garsoniere si apartamente, agentii de tursim vor pune in vanzare la preturi speciale oferte pentru Craciun, Revelion, sejururi la munte si in destinatii exotice. Se anunta deja lansarea oferteleor de vacanta pentru litoral 2017. Nu vor lipsi prezentari de produse, degustari si momente artistice care sa trezeasca interesul vizitatorilor.

In prima zi de targ va fi lansat in premiera in Oltenia un nou model de SUV de catre unul dintre cei mai importanti dealeri auto din regiune.

Pe durata targului vor fi organizate conferinte si seminarii, prezentari si demonstratii dedicate in special vizitatorilor specialisti.

   Agentia pentru Dezvoltare Regionala Sud-Vest Oltenia, co-organizator al Targului De Comert Al Olteniei, va organiza in calitate de partener Enterprise Europe Network  ,Conferinta anuala Ro-Boost SMEs – “Boosting Smart and Innovation-Driven Growth for Romanian SMEs”, in data de 21 octombrie 2016, incepand cu ora 12.00, la Centrul Multifunctional Craiova, in cadrul Targului de Comert al Olteniei. Evenimentul va avea caracter international, beneficiind de participare din partea Belgiei, Ungariei si Serbiei. Co-organizatori ai evenimentului vor fi Incubatorul de afaceri Novi Sad, Serbia si Camera de Comert si Industrie Hajdú-Bihar din Ungaria  si este sustinut de catre Asociatia Europeana a Agentiilor de Dezvoltare (EURADA).

Conferinta va fi urmata de un eveniment de brokeraj adresat IMM-urilor interesate sa isi extinda afacerea catre alta tara. „ Digital BusinessMatch 2016 este un eveniment multi-sectorial, are caracter international si va functiona pe baza de intalniri bilaterale, ce vor avea loc intr-o zona special amenajata. Astfel, companiile regionale vor avea posibilitatea sa interactioneze cu firme straine mobilizate de parteneri Enterprise Europe Network din Europa, in scopul de a stabili parteneriate de afaceri transnationale.

Domeniile vizate in cadrul sesiunii de brokeraj sunt: agricultura, alimentatie (alimente si bauturi), amenajari (amenajari interioare, curte si gradina, dotari HoReCa, electrocasnice, mobila), constructii (arhitectura, constructii), industrie (ambalaje, automatizari, auto, moto, electronice, imbracaminte si incaltaminte, industriale, metalurgie si sudura, produse din cauciuc, protectia muncii, reciclare, transmisii si actionari, unelte si scule, utilaje), stil de viata (artizanat, antichitati si decoratiuni, cosmetice, detergenti, jocuri si jucarii, sport si agrement, turism), medicina (dotari stomatologie, echipamente medicale, parafarmaceutice), birou (birotica si papetarie, IT si software, comunicatii), servicii (consultanta afaceri, imobiliare, publicitate, transport si depozitare).

            Organizatorii s-au gandit si la tinerii studenti care isi doresc o viitoare cariera in domeniu comertului si vor acorda o bursa pentru cel mai meritos student al Facultatii de Economie ?i Administrarea Afacerilor din cadrul Universitatii din Craiova.  Acesta va fi premiat in cadrul targului de catre cadrele didactice de la facultatii.

     Vizitatorii interesati de acest eveniment vor putea accesa site-ul dedicat targului: www.targdecomertoltenia.ro si  pagina de facebook: Targul de Comert al Olteniei, sau vor putea cere informatii la adresa: Craiova, Calea Unirii nr. 30 ,telefon : 0722.331.115, email: office@targdecomertoltenia.ro.

 

Targul de Comert al Olteniei  este promovat de catre Agentia de Publicitate Camera Media Craiova

Footer Promovare Online

Leave a Reply