Agentia de Publicitate Craiova | Camera Media Craiova

Loading…
Cover Targ de nunti Wedding Fever 2017 Craiova Camera Media Craiova

Targul de nunti “Wedding Fever” 2017 Editia a VIII-a Craiova | Agentie de publicitate Camera Media Craiova

Camera media Foto Marturii Craiova Oferta
Camera media Foto Marturii Craiova Oferta

“Wedding Fever” este cea mai mare si creativa expozitie dedicata nuntilor din regiunea Oltenia.
Cea de-a VIII-a editie a targului de nunti „Wedding Fever” se va desfasura incepand de vineri 24 februarie pana duminica 26 februarie 2017, in cea mai noua si moderna locatie din oras –Centrul Multifunctional din Craiova ( zona Romanesti).
Evenimentul va reuni zeci de furnizori de servicii si produse necesare organizarii de evenimente.
Expozantii provin din domenii complementare, precum: florarii, producatori sau distribuitori de invitatii, marturii si accesorii de nunta, restaurante profilate pe nunti, laboratoare foto, servicii video, echipamente profesionale de sunet si lumini, formatii de muzica si MC, saloane de infrumusetare, creatori sau distribuitori rochii de mireasa si rochii pentru evenimente speciale, costume de ceremonie, agentii de turism, cat si agentii full-service de organizare de evenimente.
Expozitia va include evenimente interactive si creative, precum: show-uri demonstrative de beauty, mini- spectacole de dans, micro-recital de muzica clasica, muzica live, spectacole de sunet si lumini, o tombola cu premii importante. Vizitatorii se vor mai putea bucura de momente de animatie: precum fachiri, mimi, statui vii si multe altele.

 

Organizatori :
Agentia de Turism Valdir Tour
Reprezentata prin Valentina Barbulescu : 0740150666
Agentia de evenimente Event Fever
Reprezentata prin Irina Butnariu : 0744377646
www.targdenunticraiova.ro

 

Targul de nunti “Wedding Fever” 2017 Editia a VIII-a Craiova este promovat de catre Agentia de Publicitate Camera Media Craiova

Leave a Reply