Agentia de Publicitate Craiova | Camera Media Craiova

Loading…

Targul de Nunti Wedding Fever Craiova 2015

Agentia de Publicitate Camera Media Craiova este prezenta la:

Targul de Nunti Wedding Fever.

Organizat de catre Event Fever si Valdir Tour, Wedding Fever este cel mai mare targ de nunti din regiunea  Oltenia. Cea de-a VI-a editie a targului de nunti „Wedding Fever” se va desfasura in perioada 27 februarie -1 martie 2014, in cea mai noua si moderna locatie din oras –Centrul Multifunctional din Craiova ( zona Romanesti).

Evenimentul va reuni zeci de  furnizori de servicii si produse necesare organizarii de evenimente. Expozantii provin din domenii complementare, precum: florarii, firme care inchiriaza corturi de nunta, producatori sau distribuitori de invitatii, marturii si accesorii de nunta, restaurante profilate pe nunti, laboratoare foto, servicii video, echipamente profesionale de sunet si lumini, formatii de muzica si MC, saloane de infrumusetare, creatori sau distribuitori rochii de mireasa, agentii de turism, cat si agentii full-service de organizare de evenimente, printre care si Agentia de Publicitate Camera Media Craiova, unde avem placerea de a va aborda diferit prin culoare ( Photo Corner sau Coltul Foto) ,imagine ( Poze la Minut), imaginatie (invitatii de nunta si botez realizate exclusiv de noi), creativitate ( efecte de nunta, meniuri, numere masa, carduri de masa) si inventivitate ( magnetei la minut).

Wedding Fever se va deschide cu o conferinta de presa, pe 27 februarie 2015 , la ora 10:00, la Sala de Conferinta a Centrului Multifunctional din Craiova. In continuare targul va include evenimente interactive si creative, precum:  show-uri demonstrative de beauty, valsul mirilor, micro-recital de muzica clasica,  muzica live si tombola pentru vizitatori. In cadrul evenimentul va fi disponibil si un stand cu rochii de mireasa second hand, denumit generic „Rochii de maritat” unde viitoarele mirese au posibilitatea sa isi achizitioneze rochiile unor creatori cunoscuti chiar si la jumatate de pret.

Evenimentele proiectate sunt menite sa-i inspire si sa ii sprijine pe viitorii miri in luarea deciziilor potrivite pentru nunta lor, in acord cu asteptarile si personalitatea acestora.

Mai multe detalii despre expozanti, evenimente si concursuri puteti gasi pe pagina dedicata evenimentului:

www.facebook.com/targdenunticraiova

Targul de Nunti Wedding Fever Craiova 2015 este promovat de Agentia de Publicitate Camera Media Craiova.

Leave a Reply