Agentia de Publicitate Craiova | Camera Media Craiova

Loading…

Targul de Nunti Wedding Fever, Editia VII-a |Craiova |Nunti Craiova 2016

www.cameramedia.ro
www.cameramedia.ro

Cea de-a VII-a editie a targului de nunti „Wedding Fever” se va desfasura incepand de vineri 4 martie pana duminica 6 martie 2016, in cea mai noua si moderna locatie din oras –Centrul Multifunctional din Craiova ( zona Romanesti).
Evenimentul va reuni zeci de furnizori de servicii si produse necesare organizarii de evenimente.
Expozantii provin din domenii complementare, precum: florarii, producatori sau distribuitori de invitatii, marturii si accesorii de nunta, restaurante profilate pe nunti, laboratoare foto, servicii video, echipamente profesionale de sunet si lumini, formatii de muzica si MC, saloane de infrumusetare, creatori sau distribuitori rochii de mireasa si rochii pentru evenimente speciale, costume de ceremonie, agentii de turism, cat si agentii full-service de organizare de evenimente.
Expozitia va include evenimente interactive si creative, precum: show-uri demonstrative de beauty, mini- spectacole de dans, micro-recital de muzica clasica, muzica
live, spectacole de sunet si lumini, o tombola cu premii importante. Vizitatorii se vor mai putea bucura de animatori: precum fachiri, mimi, statui vii si multe altele.

Evenimentele proiectate sunt menite sa-i inspire si sa ii sprijine pe viitorii miri in luarea deciziilor potrivite pentru nunta lor, in acord cu asteptarile si personalitatea acestora.

Organizatori :

Agentia de Turism Valdir Tour
Reprezentata prin Valentina Barbulescu : 0740150666
Agentia de evenimente Event Fever
Reprezentata prin Irina Butnariu : 0744377646

 

Targul de Nunti Wedding Fever, Editia VII-a Craiova este promovat exclusiv de catre Agentia de Publicitate Camera Media Craiova

Leave a Reply