Agentia de Publicitate Craiova | Camera Media Craiova

Loading…

“Vivaldi Colours” 11 Octombrie, ora 20:30, la Sala Polivalenta din Craiova

Provocarea muzicala a anului are loc pe 11 Octombrie, ora 20:30, la Sala Polivalenta din Craiova. Filarmonica Oltenia Craiova aduce pe scena o fuziune intre Delia Matache,Horia Brenciu si Razvan Stoica, orchestra, corala academica si corul de copii. CLASIC + POP = VIVALDI COLOURS. Craiova creeaza!
4.500 de oameni! O sala neincapatoare! O seara de neuitat! Evenimentul muzical al anului pentru craioveni! Anul trecut, concertul Mozart Rocks a stabilit recorduri de audienta care au depasit cu mult asteptarile, deja mari, ale organizatorilor, iar transmisiunile TV au incantat sute de mii de romani.
Si acum, un an mai tarziu, oamenii vorbesc cu insufletire despre grandiosul moment, dar Filarmonica Oltenia nu poate trai din amintiri, oricat de extraordinare ar fi acestea, si vrea sa ridice stacheta, propunand artistilor o noua provocare, iar publicului un spectacol care sa depaseasca Mozart Rocks.
 Va fi acest lucru posibil? Cu siguranta! Pentru ca 2014 va fi anul Vivaldi Colours! Culoare, anotimpuri, o fuziune unica pop-clasic! Doua dintre cele mai cunoscute voci ale Romaniei, Delia Matache si Horia Brenciu, au acceptat cu entuziasm provocarea de a improviza pe acorduri clasice si de a interpreta propriile piese special reorchestrate pentru acest eveniment. Luni de pregatire pentru solisti, pentru Orchestra Simfonica a Filarmonicii Oltenia, pentru Corala Academica, pentru Corul de copii si pentru organizatori! Iar partea muzicala este secondata de un ansamblu minutios gandit: un decor cu adevarat special – o tabara militara si o desfasurare de forte in ceea ce priveste luminile si insertiile video! Pe acest fundal, vine extraordinara impletire sonora, menita sa restabileasca pacea intr-o perioada de lupte exterioare, dar mai ales interioare. Acesta este un manifest al Filarmonicii pentru promovarea muzicii clasice si pentru a arata tuturor categoriilor de spectatori cat de complexa si flexibila poate fi aceasta si nenumaratele feluri in care clasicul poate influenta muzica moderna, plasand in acelasi timp muzica pop intr-un spatiu neimaginat pana acum.
Va fi un carusel de emotii pentru miile de oameni care vor simti vibratiile unui eveniment cu adevarat unic, creat special pentru ei si care vor putea spune apoi cu o sclipire in ochi: Am fost acolo! Va invitam sa fiti acolo! Va fi nu numai o seara grandioasa, dar si o declaratie indrazneata, care demonstreaza ca oamenii au nevoie de excelenta!
Vivaldi Colours, o nuantare revolutionara!

(Sursa Citata: http://www.eventim.ro/ro/bilete/vivaldi-colors-craiova-sala-polivalenta-371363/event.html#event-details)

Leave a Reply