Agentia de Publicitate Craiova | Camera Media Craiova

Loading…
vladimirescu residence craiova | apartamente noi,craiova | vanzari apartamente 2 camere, 3 camere | vanzari apartamente,craiova | dezvoltator imobiliar craiova | vanzari grasoniere noi craiova | complex rezidential vladimirescu craiova | Publicitate Craiova | Agentia de Publicitate Camera Media Craiova

Vladimirescu Residence Craiova | Vanzari Apartamente Noi Craiova | Agentie de publicitate Camera Media Craiova

VANZARI APARTAMENTE NOI CRAIOVA | VLADIMIRESCU RESIDENCE CRAIOVA

 

Vladimirescu Residence II este un proiect situat la 7 minute de centrul Craiovei in cartierul Tudor Vladimirescu. O zona centrala, selecta, cu multe gradini si spatii verzi, cladiri de mica inaltime care ofera o calitate superioara a locuirii.

Situat in partea de sud-est a orasului, proiectul este un refugiu de la zgomotul si poluarea specifice unui oras dinamic.

Vladimirescu Residence II reuneste un numar de 12 de apartamente si 4 garsoniere cu stil, unice ca design, cu o functionalitate bine studiata, ce combina cele mai avansate tehnologii de design si solutii tehnice, cu cele mai inalte standarde ale confortului cotidian.

Experienta primului imobil construit, garanteaza si in acelasi timp ne ajuta sa mentinem calitatea la un nivel ridicat. Eforturile noastre de asigurare a unei calitati superioare si nu in ultimul rand grija pentru detaliu atat in proiectare cat si in executie au fost pe de deplin rasplatite de satisfactia locatarilor Vladimirescu Residence II.

Astfel, locatarii de la etajele superioare vor beneficia de un lift de persoane.

Anveloparea cladirii va fi realizata din vata bazaltica, ceea ce ii va conferi un mare avantaj din punct de vedere al izolatiei termice fiind totodata primul imobil de apartamente din Craiova, izolat folosind acest material de calitate.

Proiectul beneficiaza de acces securizat atat pentru autovehicule cat si pentru pietoni, accesul in incinta fiind permis numai locatarilor. Un plus de intimitate il confera si asezarea imobilului intr-o pozitie retrasa vis-à-vis strada Vasile Lupu.

Proiectul mai include, pe langa cladire, si o parcare cu circuit inchis, fiecare apartament beneficiind de cate un loc de parcare precum si de o zona de activitati.

Intrarea se va face din strada Vasile Lupu nr. 15 prin actionarea unor porti electrice cu telecomanda si fiecare apartament va beneficia de cate un video touch-screen cu actionare electronica pentru deschiderea portii pentru masini cat si a celei de persoane.

Apartamentele de la parter vor beneficia pe langa gradini generoase si de intrari separate.

La toate facilitatile enumerate mai sus, aducem un plus de garantie si siguranta in ceea ce priveste calitatea si executia imobilului oferind fiecarui cumparator un dvd cu un material video ce prezinta evolutia constructiei, de la inceput si pana la finalizare.

Pentru detalii :  Tel : 0735 515 537

Adresa:  Str.Vasile Lupu nr.15

www.vladimirescuresidence.ro

VLADIMIRESCU RESIDENCE CRAIOVA este promovat de catre

Agentia de Publicitate Camera Media Craiova

 

 

Galerie Foto :

Leave a Reply