Agentia de Publicitate Craiova | Camera Media Craiova

Loading…
Sursa Foto : Facebook www.cameramedia.ro

Ziua Educatiei si 20 de ani de invatamant bilingv la Colegiul National “Iulia Hasdeu” – Lugoj! | Agentie de publicitate Craiova Camera Media

Cu ocazia Zilei Educatiei, sarbatorita astazi, 5 octombrie, dar si cu ocazia implinirii a 20 de ani de la infiintarea sectiei de bilingv franceza la Colegiul National “Iulia Hasdeu” a fost organizata o actiune educativa cu scopul de a puncta aspectele esentiale ale educatiei cat si pentru a felicita pe toti cei implicati: profesori, invatatori, educatori sau elevi.

“Sectia de bilingv franceza reprezinta un reper important atunci cand vorbim de Colegiul National “Iulia Hasdeu”, iar referitor la Ziua Educatiei este bine de precizat ca atunci cand folosim acest termen sa nu uitam de componenta principala a acesteia, respectul.  Reamintim astazi acest lucru si ii felicitam pe toti cei implicati in sistemul educativ”, a declarat prof. Ramona Bululoi, organizatoarea evenimentului.

La manifestare, derulata sub sloganul: “Un prof, ça change une vie” au participat elevii clasei a XI-a “F” de bilingv franceza. Astfel, 29 de elevi au asteptat, inca de dimineata, profesorii pentru a-i intampina cu aplauze si cuvinte de felicitare. Acestia au purtat tricouri de culoare rosie cu aceeasi insciptie “Un prof, ça change une vie” in semn de multumire pentru dascalii care ii invata. Pe final, pentru a marca cum se cuvine frumoasele sarbatori, profesoara Ramona Bululoi, a impartit pixuri inscriptionate “20 ans de bilingue français” si calendare cu structura anului scolar 2016-2017.

In urma acestei actiuni toti elevii implicati au primit diplome de participare.

Tricourile Personalizate au fost furnizate de catre Agentia de Publicitate Camera Media Craiova

Sursa citata : http://redesteptarea.ro

Foto : Facebook

Footer Anunt-Small

Leave a Reply